ღორის ხორცი ჩიმიჩურის სოუსით
დრო 25წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

ჩიმიჩურის სოუსი
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • დაჭრილი ორეგანო - 2-3 ს/კ
  • ნიორი - 3 კბილი
  • სიმინდის ზეთი - 2/3 ჭიქა
  • ბალზამიკო - 3 ს/კ
  • ხმელი წითელი წიწაკა - 1 ჩ/კ
  • მარილი - 1 ჩ/კ
  • პილპილი
  • ლიმონის წვენი
  • ღორის ხორცი - 700 გ
მომზადების წესები

ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი მოვათავსოთ ბლენდერში და ერთიან მასად ვაქციოთ. ღორის ხორცი შევწვათ
ტაფაზე ორივე მხრიდან. ამოვიღოთ გაშლილ თეფშზე და მოვასხათ სოუსი.