ჩაყარეთ ჯამში ფქვილი, დაუმატეთ სოდა ძმრით, მწიკვი მარილი და აურიეთ. მეორე ჯამში ათქვიფეთ დარბილებული კარაქი და შაქრის პუდრა ჰაეროვანი, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ კვერცხი, ლიმონმჟავა და ვანილის ექსტრაქტი, კვლავ ათქვიფეთ. შემდეგ შეაზილეთ ფქვილის მასა. მოზილეთ ცომი, გაახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და გააჩერეთ 2 საათი მაცივარში. შემდეგ გააბრტყელეთ და ამოჭერით სხვადასხვა ზომის კვერცხის ფორმები. აცხვეთ 180 გრადუსზე 6-8 წუთის განმავლობაში. ამასობაში ათქვიფეთ კვერცხის ცილა ღრუბელივით მასის მიღებამდე და შეათქვიფეთ ნელ-ნელა შაქრის პუდრა. მიღებული მინანქარი გაყავით 4 თანაბარ ნაწილად, თითოეულში აურიეთ სხვადასხვა ფერის საკვები საღებავი. მორთეთ საკონდიტრო ტომრების საშუალებით თქვენი ფანტაზიით, ან იხელმძღვანელეთ ვიდეოგაკვეთილით.