სტეიკი მექსიკური სოუსით
სტეიკი მექსიკური სოუსით
დრო 180წთ
ულუფა 10
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის სტეიკი - 10 ნაჭერი
  • პამიდვრის პიურე - 2 ჭ
  • პაპრიკა - 3 ს/კ
  • ვარდისფერი პილპილი - 1,5 ჩ/კ
  • ორეგანო - 1,5 ს/კ
  • დაფქული კამის თესლი - 2 ს/კ
  • ყავისფერი შაქარი - 2-3 ს/კ
  • დანაყილი ნიორი - 1 ს/კ
  • მარილი
მომზადების წესები

ყველა სანელებელი ერთად ავურიოთ, 0,5 ჭიქა ნარევი შევინახოთ სოუსისთვის, დანარჩენი
წავუსვათ ხორცის ნაჭრებს, გავახვიოთ ცელოფანში და 2-3 საათით მაცივარში
შევდოთ. ხორცის ნაჭრები დავაწყოთ გრილზე ან ღუმლის გრილზე და საშუალო დონეზე
შევწვათ (მაღალი ხარისხის ხორცის პირობებში დასჭირდება 5-7 წუთი თითო მხარეს).
მზა სტეიკს მოვაყაროთ მარილი. პამიდვრის პიურეში გავხსნათ შენახული სანელებლები,
დავუმატოთ მარილი და ხორცთან ერთად მივირთვათ.

ტეგები:
სოუსი სტეიკი მექსიკური სოუსი ნანახია: 2866