მწვანე ბოსტნეულის კრემსუპი „პიატოს“ შეფ-მზარეულისგან
დრო 20წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბარდა - 100 გ
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა - 50 გ
  • მწვანე ლობიო, ფრანგული ჯიშის - 50 გ
  • ნაღები 20% - 50 მლ
  • ლიმონის წვენი - გემოვნებით
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

მოხარშეთ ბარდა წყლის ადუღებიდან 6 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მწვანე ბულგარული და ფრანგულ ლობიო და გააგრძელეთ ხარშვა კიდევ 3-4 წუთით. მოხარშული ბარდა, ბულგარული და ფრანგული ლობიო დააბლენდერეთ და დაუმატეთ ნაღებისა და ლიმონის წვენი სასურველი სიმჟავიანობის მიღებამდე. მარილი და პირილი გემოვნებით. მომზადებულ წვნიანს მოაყარეთ ორეგანოს სუნელი და პიტნის ფოთლები. უგემრიელესი საგაზაფხულო კრემსუპი მზად არის!