ზეთში მოხრაკეთ ხახვი, ნიორი, დაუმატეთ ყველა სანელებელი: ქარის ფხვნილი, პაპრიკა, კაიენური წიწაკა, კვლიავი, მიხაკი, ჯანჯაფილი, მარილი და პილპილი, შემდეგ დაუმატეთ კარტოფილი, აურიეთ და დაუმატეთ მუხუდო (შეგიძლიათ გამოიყენოთ თეთრი ლობიო), დაასხით ბოსტნეულის ბულიონი, დაუმატეთ ლიმონის წვენი და დაჭრილი პომიდორი. ბოლოს დაუმატეთ ქოქოსის რძე, დააფარეთ თავსახური და თუშეთ, სანამ კარტოფილი კარგად არ მოიხარშება. გემრიელად მიირთვით!