მარწყვის მურაბა
მარწყვის მურაბა
დრო 60წთ
ულუფა 2
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარწყვი - 1 კგ
  • შაქარი - 1 კგ
  • წყალი - 1 ჭიქა
  • მწიკვი ვანილი
მომზადების წესები

მარწყვი გავარჩიოთ, დავაყაროთ შაქარი და გავაჩეროთ, სანამ წვენი გაუვა, შემდეგ დავასხათ წყალი და წამოვადუღოთ.
5 წუთის დუღილის შემდეგ 8 საათის განმავლობაში გავაცივოთ. ეს პროცედურა ორჯერ გავიმეოროთ. მესამედ რომ ავადუღებთ, დავუმატოთ ვანილი და ჩავასხათ ქილებში.

ტეგები:
ნანახია: 8425