ხახვი წვრილად დავჭრათ. წიწაკებს ამოვაცალოთ თესლი და მეოთხედებად დავჭრათ. პამიდვრები გავჭრათ შუაზე, ბადრიჯნები – მსხვილ, მოგრძო ნაჭრებად. ხახვი ხორცის ფარშთან ერთად მოვშუშოთ. შუშვისას დავუმატოთ ცოტა წყალი. ფარშს დავუმატოთ სანელებლები და ნიორი. საცხობ ფორმას წავუსვათ ცხიმი, ჩავაწყოთ ბადრიჯანი, შემდეგ წიწაკა, ხორცის ფარში, დაჭრილი მწვანილი და ბოლოს – პამიდვრები. ყველა ფენას მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. პამიდვრებს ზემოდან წავუსვათ ცოტა ცხიმი და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ მომზადდება.