ხბოს გულ-ღვიძლი ნაღებით
ხბოს გულ-ღვიძლი ნაღებით
დრო 40წთ
ულუფა 3
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხბოს გულ-ღვიძლი - 500 გ
  • ხახვი - 1 თავი
  • კარაქი - 50 გ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ქონდარი - 3-4 ღერი
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • ნაღები - 200 მლ
მომზადების წესები

დაჭრილი გულ-ღვიძლი შევწვათ კარაქში მაღალ ცეცხლზე. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.
დავუწიოთ ცეცხლს და დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი და ქონდარი. გავაგრძელოთ მოთუშვა სანამ წყალს ბოლომდე
დაიშრობს. შემდეგ დავუმატოთ ნაღები და ვადუღოთ ხორცის მომზადებამდე.