სპაგეტი კუნგ-პაო
სპაგეტი კუნგ-პაო
დრო 30წთ
ულუფა 3
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სპაგეტი - 1 შეკვრა
  • ქათმის ფილე - 2 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • ნიორი - 3-4 კბილი
  • სახამებელი - 1 ს/კ
  • ქათმის ბულიონი - 1 ჭიქა
  • მუქი სოიოს სოუსი - 1 ჭიქა
  • ჩილის ტკბილის სოუსი - 1 ჭიქა
  • ტომატის ცხარე სოუსი - 2 ს/კ
  • თეთრი ძმარი - 1 ს/კ
  • მწვანე ხახვი
  • მიწისთხილი
მომზადების წესები

გაახურეთ ტაფაზე ზეითუნის ზეთი, დაყარეთ კუბიკებად დაჭრილი ქათმის ფილე, დაუმატეთ მარილი და პილპილი და შეწვით 8 წუთის განმავლობაში.

გადმოიღეთ ქათმის შემწვარი ფილე და იგივე ტაფაში მოხრაკეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, დაუმატეთ სახამებელი (კარტოფილის ფქვილი), ქათმის ბულიონი, სოიოს სოუსი, ჩილის ტკბილი სოუსი, ტომატის ცხარე სოუსი, თეთრი ძმარი - აურიეთ და ადუღეთ 3 წუთის განმავლობაში.

ჩაყარეთ სოუსში შემწვარი ქათმის ფილე, აურიეთ, დაუმატეთ მოხარშული სპაგეტი, კვლავ აურიეთ, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და დაჭრილი მიწისთხილი.

გემრიელად მიირთვით!