კიტრი დაჭერით მსხვილ, 1x1 სმ კუბიკებად. მოაყარეთ შაქარი და დადგით ქვაბით, სანამ წვენს არ გამოუშვებს. შემდეგ დადგით ქვაბი საშუალო ცეცხლზე. წვრილ სახეხზე გახეხეთ ლაიმის ცედრა, გამოწურეთ წვენი. 10-15 წუთში კიტრის ხარშვიდან, დაუმატეთ ქვაბში ლაიმის ცედრა და წვენი, ასევე პიტნის ღერები. ხარშეთ კიდევ 10 წუთი. გადმოდგით ცეცხლიდან და ბოლომდე გააციეთ. გაიმეორეთ იგივე მოქმედება კიდევ 3-ჯერ. ამოიღეთ პიტნის ღერები ქვაბიდან და გაანაწილეთ მურაბა ქილებში. დაახურეთ ჰერმეტულად და ბოლომდე გააციეთ. გემრიელად მიირთვით!