ნაკვერჩხალზე შემწვარი კარტოფილი აჯიკით
დრო 15წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი - 6 ცალი
  • კარაქი - 25 გ
  • აჯიკა - გემოვნებით
  • სვანური მარილი
მომზადების წესები

კარგად გარეცხეთ კარტოფილი, არ გაფცქვნათ. 

გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე, დააფინეთ ფირფიტაზე პერგამენტი, დაალაგეთ კარტოფილი და შეწვით ორთქლის რეჟიმზე 45 წუთის განმავლობაში.

გამოიღეთ კარტოფილი და მაშინვე დაალაგეთ მაყალზე, ცხელ-ცხელ ნაკვერჩხალზე 10-15 წუთის განმავლობაში.

გამომცხვარ კარტოფილს, ფრთხილად ამოაცალეთ გული, შუერიეთ აჯიკა და სვანური მარილი, ამოავსეთ კარტოფილი მომზადებული გულსართით, 5 წუთით შეაბრუნეთ ღუმელში და შემდეგ გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
კარტოფილი აჯიკა ნანახია: 560