საფანელში შემწვარი მკვახე პომიდორი
დრო 15წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მკვახე პომიდორი - 4 ცალი, მოზრდილი
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • რძე - 1/3 ჭიქა
  • მჭადის ფქვილი ან საფანელი - 3 ს/კ
  • კარაქი - 100 გ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

დაჭერით პომიდორი 1 სმ სისქის ნაჭრებად. ათქვიფეთ კვერცხი რძესთან ერთად. ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ მჭადის ფქვილი (ან საფანელი), მარილი და პილპილი. 

გაადნეთ ფართე ტაფაზე კარაქი, ამოავლეთ პომიდვრის ნაჭრები ჯერ კვერცხის, შემდეგ ფქვილის მასაში და შეწვით ყველა მხრიდან 2-2 წუთს განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
მკვახე პომიდორი ნანახია: 1203