ბულგურის სუპი
დრო 20წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბულგური - 1 ჭიქა
  • წყალი - 1 ლ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ხახვი - 1 თავი
  • ტომატპასტა - 2 ს/კ
  • სტაფილო - 1 ცალი
  • ლიმონის წვენი - 1 ს/კ
  • ნედლი პიტნა - 3-4 ტოტი
  • კარაქი - 50 გ
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
მომზადების წესები

ბულგური მოვხარშოთ, როგორც შეფუთვაზეა მინიშნებული. გადავწუროთ და გავაცივოთ.
ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ კარაქში. დავუმატოთ ტომატი, გახეხილი სტაფილო, ნიორი და ბულგური. დავასხათ
მდუღარე წყალი და წამოვადუღოთ 3-4 წთ. შევკაზმოთ მარილით და წითელი წიწაკით. ბოლოს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი
პიტნა და ლიმონის წვენი.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ბულგური სუპი ნანახია: 3086