როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ქაბაბი სახლში
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ძროხის ან ცხვრის ხორცი - 1 კგ
  • ხახვი - 3-4 თავი
  • ზეთი - 3 ს/კ
  • კოწახური - 0.5 ჭიქა
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • საფანელი - ამოსავლებად
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭღილი  კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი.

გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.

მოაყარეთ  დაჭრილი  ხახვი  და  ოხრახუში.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ქაბაბი ნანახია: 3406