კუბიკებად დარილ ხორცს დავუმატოთ ნივრისა და ხახვის ფხვნილი, მარილი,პილპილი, ორეგანო და როზმარინი. ვურიოთ კარგად, სანამ არ ყველა სუნელი კარგად არ შეერევა. ხორცის ნაჭრები ამოვავლოთ ათქვებილ კვერცხში, პურის ნამცეცებსა და ფქვილში და შევწვათ 200 გრადუსზე, 25 წუთის განმავლობაში. დავჭრათ ბულგარულები ორ ნაწილად და გულში ჩავურთოთ მარინარა (ან ტომარი),პარმეზანი,შემწვარი ხორცი და ისევ ტომატი.ბოლოს კი თითოეულ ნაჭერს დავადოთ ყველის მოზრდილი ნაჭერი. ვაცხო 25 წუთის განმავლობაში , 200 გრადუს ტემპერატურაზე. გემრიელად მიირთვით!