პეჩენია ,,ბაბუას ულვაში"
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხი - 1 ცალი
  • შაქარი - 70 გ
  • დარბილებული კარაქი - 100 გ
  • ვანილი
  • გამაფხვიერებელი
  • მარილი
  • რძე - 70 მლ
  • ფქვილი - 300 გ
გასაფორმებლად:
  • მარმელადი - 100 გ
  • თხილი და ნიგოზი - 100-100 გ
  • კაკაო - 1 ჩ/კ
  • შაქრის პუდრი
მომზადების წესები

1) ავთქვიფოთ კვერცხი დავუმატოთ შაქარი, შემდეგ რბილი კარაქი+ვანილი+მარილი+ გამაფხვიერებელი+რძე და ფქვილი. მოვზილოთ რბილი ცომი, თუ ცომი მაგარი გამოვიდა შეგიძლიათ დავუმატოთ ცოტა რძე. შემდეგ გადავახვიოთ ცელოფანში და შევდგათ მაცივარში 30 წთ-ით.
2) ნიგოზსა და თხილს გავაცალოთ კანი დავტეხოთ და შევურიოთ კაკაო და 1 ს/კ შაქრის პუდრა.
3) შემდეგ გავაბრტყელოთ ცომი წავუსვათ მარმელადი და გადავუკეცოთ ნაპირები როგორც სურათზეა ნაჩვენები, დავდოთ ცივ ქაღალდიან ჟარონაზე შუა ა ცარიელ ადგილას დავაყაროთ ნიგვზის და თხილის ნარევი და გამოვაცხოთ 180°-ზე 40 წთ.
4) ცივს დავაყაროთ შაქრის პუდრა.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
პეჩენია ნანახია: 7224