როგორ მოვამზადოთ ქათმის გულ-მკერდი იდეალურად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

შეწვით 200 გრადუსზე,15-20 წუთის განმავლობაში

ინგრედიენტები

  • ქათმის გულ-მკერდი ან ფილე - 2 მოზრდილი ნაჭერი
  • მუქი სოიოს სოუსი - 1 ჩ/ჭ
  • ლაიმის წვენი - 300 გ
  • ყავისფერი შაქარი - 200 გ
  • ნიორი - 3-4 კბილი
  • ჯანჯაფილი (კოჭა) - 200 გ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
მომზადების წესები

დავჭრათ ქათმის გულ-მკერდი  დიდ კუბიკებად. ცალკე თასში ავურიოთ დანარჩენი ინგრედიენტები და მოვათავსოთ გულ-მკერდი მასში. გავაჩეროთ 30 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი ნაჭრები წამოვაგოთ ჩხირებზე და შევწვათ.

 

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ქათამი გულ-მკერდი ნანახია: 2631