დაჭერით სოკო მოზრდილ ფორმებად , ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი და კარაქი და დაყარეთ სოკო. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი,ნიორი,ქონდარი და შავი პილპილი. დაამარილეთ ხორცი და მოაყარეთ პილპილი. გაახურეთ ტაფა და დაიწყეთ შეწვა. იმავე ტაფაში,სადაც შეწვით ხორცი და სოკო, ჩაასხით წითელი ღვინო, ხორცის ნახარში (ბულიონი) ,ნაღები და დაიწყეთ ხარშვა. როცა მასა ისეთ შეფერილობას მიიღებს,როგორიც ვიდეოშია ნაჩვენები, დაუმატეთ ხორცი და სოკო,ხარშეთ 3 წუთი და კერძი მზადაა! გემრიელად მიირთვით!