ფუმფულა პური ბურგერებისთვის
ფუმფულა პური ბურგერებისთვის
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • რძე - 250 მლ
  • წყალი - 125 მლ
  • კარაქი - 60 გ
  • ფქვილი - 700 გ
  • საფუარი - 1 ჩ/კ
  • შაქარი - 2 ს/კ
  • მარილი - 1.5 ს/კ
  • კვერცხი - 1 ცალი
მომზადების წესები

ჩაყარეთ თასში ფქვილი,შაქარი, საფუარი და მარილი. ურიერთ კოვზით, რათა კარგად შეერიოს ერთმანეთს.  ქურაზე აადუღეთ წყალი,რძე და დაუმატეთ კარაქი. მიღებული მასა ჩაასხით ფქვილიან თასში , დაუმატეთ 1 ცალი კვერცხი  და მოზილეთ ცომი. გააჩერეთ ცომი 20 წუთი, შემდეგ კი პატარ-პატარა გუნდებად ამოჭერით.

გუნდებს გადააფარეთ სუფთა ნაჭერი და გააჩერეთ 30-35 წუთი, რათა კარგად ამოვიდეს.

აცხვეთ 200 გრადუსზე, 10-დან 12 წუთამდე.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ცომი პური ბურგერი ნანახია: 2057