შემწვარი ღორის ენა ნივრით
დრო 60წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ენა - 1 ცალი
  • ნიორი - 2 თავი
  • ზეთი - 1 ჩ/კ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ღორის ენა  კარგად გავრეცხოთ და ჩავდოთ მდუღარე წყალში 5-10 წუთი. ნიორი გავჭყლინტოთ, დავუმატოთ მარილი,პილპილი, ცოტა ზეთი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. გასუფთავებულ ღორის ენას წავუსვათ მიღებული მასა, ჩავდოთ ტაფაში, დავასხათ ცოტაოდენი წყალი და შევდგათ ღუმელში. შევწვათ ნელ ცეცხლზე 1 საათის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ღორის ხორცი ნიორი ნანახია: 1824