შაქარს დაასხით წყალი და დადგით საშუალო ცეცხლზე. მოხარშეთ 30 წუთის განმავლობაში, სანამ სიროფს არ მიიღებთ. სიროფი მზად არის თუ არა გავიგებთ შემდეგნაირად: რამდენიმე წვეთი ჩაასხით ცივ წყალში, თუ ბურთის ფორმა მიიღო, მზად არის. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა მკვრივი მასის მიღებამდე წვრილი ნაკადით ჩაუშვით ათქვეფილ ცილაში ცხელი (არა მდუღარე) სიროფი, თან თქვიფეთ შეუჩერებლად 10 წუთი. კრემი მზად არის! მორთეთ სასურველი ტორტი ან ნამცხვარი... გემრიელად მიირთვით!