ამ ღვეზელისთვის გამოდგება ჩვეულებრივი პურის ან პიცის (ზეითუნის ზეთიანი) საფუვრიანი ცომი, რომელიც შეგიძლიათ მზა იყიდოთ საცხობში ან თავად მოზილოთ.გულსართისთვის კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ცოტა ზეთში მოვშუშოთ, დავამატოთ მარილი და პილპილი. ცომი გავაბრტყელოთ 7-8 მმ სისქეზე და გვერდები ზოლებად ჩავუჭრათ. ცომს წავუსვათ კეჩუპი ან პამიდვრის საწებელი, დავალაგოთ ლორის და ყველის ფირფიტები, დავაყაროთ კომბოსტო და ცომის ზოლები ამოვუკეცოთ.თავზე გადავუსვათ მსუბუქად ათქვეფილი ცილა და მოვაყაროთ კვლიავის თესლი.საცხობ ფურცელზე დავაფინოთ ქაღალდი, მოვაყაროთ სიმონდის ფქვილი და გადავიტანოთ ღვეზელი. დავტოვოთ ღვეზელი 30 წუთით, ხელახლა ამოსაფუებლად, შემდეგ გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 30 წუთი