ნიგვზიანი ლობიო აჯიკით
ნიგვზიანი ლობიო აჯიკით
დრო 120წთ
ულუფა 2
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ლობიო - 800 გ
  • ნიგოზი - 200 გ
  • კარაქი - 100 გ
  • აჯიკა - 1 ს/კ
  • დაფნა - 2 ფოთოლი
  • ყვითელი ყვავილი, დაფქული - 1/2 ჩ.კ
  • დაფქული ქინძის მარცვლები - 1/2 ჩ.კ
  • ქინძი - 1 კონა
  • უცხო სუნელი - 1/2 ჩ.კ
  • მარილი - გემოვნებით
  • ძმარი - 1 ს/კ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ხახვი - 2 თავი
  • წითელი წიწაკა - გემოვნებით
მომზადების წესები

 

მზა, მოხარშული ლობიო გადავწუროთ. დავუმატოთ აჯიკა და კარაქი.

 

ეცადეთ,ყველაფერი კარგად აურიოთ და მიიღოთ ერთიანი მასა. ამის შემდეგ ვუმატებთ გატარებულ ნიგოზს, წვრილად დაჭრილ ნიორსა და სუნელებს.

 

წვრილად დაჭერით ხახვი და მოაყარეთ ლობიოს.

 

გემრიელად მიირთვით!

 

 

ასევე დაგაინტერესებთ:

 

წითელი ლობიო ნიგვზით

 

კირკაჟი ლობიო - ტრადიციული კერძის განსხვავებული, ბევრად გემრიელი ვარიანტი

ტეგები:
ნიგოზი ლობიო აჯიკა ნანახია: 3059