კვერცხს, კარაქს და პუდრს ვთქვიფავთ ერთად და ვუმატებთ ფქვილს, რომელსაც ხელით ვზელთ. ვგრინავტ და ვაჩერებთ მაცივარში 2-3 სთ. ჩიზქეიქის ყველა ინგრედიენტს ერთად ვთქვეფთ დაბალ სიჩქარეზე მცირე ხნით, სანამ ერთიანი მასა არ გახდება. ძირის ცომს ვაბრტყელებთ მაგიდაზე, გადაგვაქვს ფორმაში და ვაცხობთ 170-180 გრადუსზე 15 წუთით. იგივე ფორმაში ვუმატებ შიგთავსის მასას და ვაცხობ 160 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში. შედეგი და გემო, რომელსაც ამ რეცეპტით მიიღებთ განგაცვიფრებთ.