1.სალა და ხორცი კუბებად დაჭერით. 2.თასში კვერცხი, წიწაკა, მარილი, ნიორი და სხვა სანელებლები ათქვიფეთ. შემდეგ სახამებელი დაუმატეთ. 3.დროდადრო აურიეთ, თორემ პატარა ბურთები გაჩნდება. 4.კვერცხის მასა და ხორცი აურიეთ. 5.მზა ფარში ფოლგაზე გადაიტანეთ და ძეხვის სახით შეფუთეთ. კუთხეები დახურეთ, რომ წვენი არ გამოვიდეს. 6.200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 1 საათით აცხვეთ. წყარო : intermedia.ge ასევე დაგაინტერესებთ : როგორ მოვამზადოთ სოსისი სახლში? ჯანსაღი საკვები ბავშვებისთვის სახლში მომზადებული თევზის მარინადი, რომელიც 10-ჯერ ჯობს ნაყიდს!