1)მზესუმზირა მოვხალოთ და გავფრცქვნათ ხორცსაკეპ მანქანაში, ასევე ფქვილიც ცეცხლზე მოვხალოთ, ოდნავ ფერი შევუცვალოთ და შევურიოთ მზესუმზიას. 2)წყალი და შაქარი დავდგათ ცეცხლზე და მივიყვანოთ დუღილამდე, შაქარი უნდა გადნეს. 3)სიროფი და მზესუმზირის ნარევი ერთმანეთში შევურიოთ. 4)როცა ერთიან მასას მივიღებთ, გადავიღოთ ფორმაში სადაც იქნება ჩაფენილი ცელოფანი .თავზე აუცილებლად დავაფაროთ. გემრიელად მიირთვით! წყარო : intermedia.ge