ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად, ნიორი წვრილად და ერთად მოვშუშოთ ზეთში. გადავიტანო ღუმელის ფორმაში. ზემოდან დავალაგოთ მომცრო ნაჭრებად დაჭრილი თევზი, დავამატოთ პილპილი და მარილი, დავაყაროთ ბარდა. პამიდვრის სოუსი წყლით გავათხელოთ, დავამატოთ მწვანილი და დავასხათ თევზს. შევწვათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთი. გარნირად მოვუმზადოთ კარტოფილის პიურე ან ბრინჯიპამიდვრის მზა სოუსები იყიდება სუპერმარკეტებში და მათ, ძირითადად პასტისა და მაკარონის მწარმოებელი ფირმები უშვებენ, მაგალითად ბარილა, დიველა და ა.შ