1. გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. 2.აიღეთ პური ("ბულკი") მოაჭერით ზედა ნაწილი და კოვზის დახმარებით ამოაცალეთ შიდა ნაწილი. დატოვეთ 1 სმ სისქის გარეკანი. 3. დაჭერით ბეკონი სასურველ ფორმებად და მოათავსეთ პურის ფსკერზე, შემდე კი ფრთხილა დაახალეთ კვერცხი. 4. ამის შემდეგ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი,ზემოდან კი დაახეხეთ ყველი. 5. პურის შიგნითვე , ჩანგლით ადღვიბეთ მასა და პურს დააფარეთ ის ნაწილი, რომელიც თავიდანვე მოაჭერით. 6. პურები გაახვიეთ ფოლგაში, მოათავსეთ საცხობ ფორმაზე და გამოაცხვეთ 10 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!