დავბრაწოთ იხვის მკერდის ნახევარი ტაფაზე - ეცადეთ კანი კარგად დაიბრაწოს. ბოლოს დავუმატოთ კარაქი,რათა ხორცმა ცხიმი შეიწოვოს და არ გამოშრეს. ამის შემდგომ გამოვაცხოთ ღუმელში 10-12 წთ და ბოლო 2 წუთის განმავლობაში გადავუსვათ თაფლი,რათა მივიღოთ კარამელიზირებული , ოქროსფერი კანი. პარალელურად,გრილზე შეწვით გაყინული კენიური ლობიო. კენკრის სოუსს ვაკეთებთ წითელი და ღვინითა და დარჩენილი ინგრედიენტებით. გემრიელად მიირთვით!