ელარჯი წაბლის ფიჭით და ცხარე გოზინაყით
ელარჯი წაბლის ფიჭით და ცხარე გოზინაყით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სიმინდის ღერღილი - 200 გ
  • თეთრი ტკბილი ღვინო - 200 გ
  • სულგუნი - 400 გ
  • პარმეზანი - 50 გ
  • შაქარი - 20 გ
  • წაბლის თაფლი ფიჭით - 100 გ
  • ნიგოზი - 100 გ
  • დაფქული წითელი წიწაკა - 10 გ
  • მარილი - 20 გ
  • დარიჩინი - 5 გ
  • კარაქი - 20 გ
მომზადების წესები

კარაქში და ღვინოში ვწვავთ ღერღილს, ვამატებთ წყალს და ვხარშავთ, რომ მომზადდება, ვამატებთ გახეხილ სულგუნს და პარმეზანს, კარგად ამოვზელთ სასურველი მასის მიღებამდე.  ცალკე ვაკეთებ ცხარე გოზინაყს, სერვირდება თეფშზე ელარჯი, ზემოდან ფიჭა და გვერდით გოზინაყი.

ტეგები:
ნანახია: 235