ალუბალის სოუსი: ქათმის ხორცისგან გავაკეთებთ ფარშს,შევაგემებთ აჯიკით და ხმელი სანელებლებით ცომი ფქვილი და კარაქი გაიხეხება ერთად. ემატება არაჟანი გამაფხვიერებელი მარილი ვაჩერებთ 15 წუთი მაცივარში ფარშისგან ვაკეთებთ ბურთებს ცომი ისე უნდა გავაბრტყელოთ რომ მივიღოთ ძაფის მაგვარი და შემოვახვიოთ ფარშის ბურთულას გამოვაცხოთ ჰაერ ღუმელში სოუსი: ალუბალი მოვხარშოთ გადავიტანოთ საცერში და გავწუროთ დავადუღოთ და შევაგემოთ სანელებლებით და მარილით