ჩანახი - ტრადიციული კერძის განსხვავებული ვერსია
ჩანახი - ტრადიციული კერძის განსხვავებული ვერსია
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხბოს ხორცი - 500 გ
  • ცხვრის დუმა - 100 გ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 200 გ
  • პომიდორი - 200 გ
  • ქინძი
  • ოხრახუში
  • რეჰანი
  • ჩერი პომიდორი - 100 გ
  • ბადრიჯანი - 200 გ
  • მწვანე წიწაკა
  • კარტოფილი - 100 გ
  • თეთრი მშრალი ღვინო
  • მარილი და პილპილი
  • წითელი ხახვი
  • მიკრო ხახვი
  • ნიორი
  • ფქვილი - 100 გ
  • ჟელატინის ფირფიტები
  • საჭმლის საღებავი ( ნარინჯისფერი,მწვანე)
  • ზეთი
მომზადების წესები

ჩანახის სოუსი - ცხვრის დუმას ვალღობთ , შემდეგ  ამ ცხიმში ვშუშავთ ბულგარულს, ხახვს, პომიდორს. ვასხამთ თეთრ ღვინო. ალკოჰოლის აორთქლების შემდეგ დაახლოებით 10 წუთში ვამატებთ ქინძის ძირებს,რეჰანს, მარილს, პილპილსა და ნიორს. ამ მასას ვაბლენდერებთ. ბადრიჯანსა და კარტოფილს ვჭრით თხელ ნაჭრებად, ვწვავთ ფრიწურში,ასევე მწვანე წიწაკასა და ჩერი პომიდორს , 5 წუთით. 

ხბოს ხორცს ვჭრით ასევე თხელ ნაჭრებათ და ვწვავთ გრილზე, ბოსტნეულს ზემოდან ვადებთ ხორცს და ვასხამთ სოუსს. 

ტეგები:
ნანახია: 250