შინდის შეჭამანდი - ტრადიციული კერძი შაინინასეულად
შინდის შეჭამანდი - ტრადიციული კერძი შაინინასეულად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

მომზადების წესები

100გრ შინდის ტყლაპი გავხსნათ წყალში. დავნაყოთ ქინძის ფოთლები, ღერო და მწვანე თესლი ახალ ნიორთან და პიტნასთან  ერთად.  შეიძლება დანაყილი ნიგოზიც. (ფერს აღიავებს). მოვშუშოთ ხახვი, დავამატოთ ეს ნარევი და ანადუღარი წყლით გავათხელოთ.  შევაგემოთ მარილით.
 

ტეგები:
ნანახია: 381