სატაცურის სუპი ვლადიმერ სოკოლოვისგან
სატაცურის სუპი ვლადიმერ სოკოლოვისგან
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

მომზადების წესები

სატაცურს ვამზადებთ საშუალო ცეცხლე აუცილებლად კაკლის ზეთში, ვამატებთ ნახევარ თავ ხახვს , ვწვავთ მაქსიმუმ 5 წუთი  და შემდგომ ვასხავთ 200 მლ ადუღებულ წყალს. ვამატებთ 50 გრ "სუხარიკს" (ორცხობილას) . წამოდუღების შემდეგ 3 წუთი უნდა   შემდეგ კი უნდა გადავიტანოთ დასაბლენდერად. ვაბლენდერებთ და თან ვამატებს გახეხილ ყველს , თეთრ ჩედერს და  20 გრ ქინძს, ნიორს, პილპილსა და მარილი გემოვნებით.

ტეგები:
ნანახია: 323