პირველ რიგში,დაჭერით კომბოსტო,დაუმატეთ 1 ს/კ მარილი და აურიეთ ხელით. ამის შემდეგ, გაასუფთავეთ ბულგარული წიწაკა და დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად. კიტრს ვჭრით თხელ,მრგვალ ნაჭრებად ( დაახლოებით 5 მილიმეტრი სისქის) და ვუმატებთ უკვე დაჭრილ ბოსტნეულს. პომიდორი დაჭერით დიდ კუბებად და დაუმატეთ ბოსტნეულს. ხახვსა და სტაფილოს ზუსტად იმ ზომაზე ვჭრით, როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები. ეს ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ქვაბში, დაუმატეთ დარჩენილი მარილი, ზეთი, შავი პილპილი, დაფნით ფოთლები, 25 მლ ძმარი. ურიეთ ნაზად, დაახურეთ თავზე და მარინადი გააჩერეთ 1 საათი. ამ დროის განმავლობაში რამდენჯერმე მოურიეთ,რათა კარგად დამარინადდეს. 1 საათის გასვლის შემდეგ, ქვაბი საშუალო ცეცხლზე შემოდგით და დუღილამდე მიიყვანეთ. შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და 8 წუთი ადუღეთ, ურიეთ ყოველ 2 წუთში. დუღილის დასრულების შემდეგ დაუმატეთ დარჩენილი ძმარი, ურიეთ და გამორთეთ. გაასტერილეთ ქილები და მოათავსეთ მასში სალათა.