მჭადი მოვზილოთ მოცემული ინგრედიენტებისგან,მოვათავსოთ სასურველ ფორმაში,გამოვაცხოთ ღუმელში 200 გრადუსზე 20 წუთის განმავლობაში. მე გამოვაცხვე 24 -იან გასახსნელ ფორმაში. მუხუდოს ფქვილი საოცარ სირბილეს და გემოს აძლევს. იხილეთ მხალის რეცეპტები: ისპანახის მხალი ჭარხლის მხალი პრასის მხალი გამომცხვარ მჭადში მოვათავსე ფხალის ასორტი. გამოვიდა ძალიან ლამაზი და გემრიელი კერძი. გემრიელად მიირთვით! რეცეპტის ავტორი : ტატიანა კვეკვესკირი