ხორცი ფრანგულად - მარტივი და გემრიელი ვახშამი
ხორცი ფრანგულად - მარტივი და გემრიელი ვახშამი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 1 ნაჭერი
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • მაიონეზი - 2 ს/კ
  • სახამებელი - 2 ს/კ
  • ხახვი - 1 ცალი
  • ყველი - 150 გ
  • პომიდორი - 2-3 ცალი
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

გარეცხეთ ხორცი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გაფრცქვენით ხახვი და დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.

დაჭრილი ხორცი გადაიტანეთ ღრმა თასში, დაუმატეთ კვერცხი, მაიონეზი, სახამებელი, პილპილი და მარილი. საბოლოოდ დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და აურიეთ კარგად.

 

свиная вырезка

 

ეს მასა შეწვით ტაფაზე, როგორც კი ყავისფრად შეიფერება, გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე, რომელსაც ზედაპირზე ფოლგა ექნება.

 

вкусный ужин

დაჭერით პომიდორი მრგვალად. ღუმელი გაახურეთ, ყველი კი კარგად გახეხეთ. წინასწარ გამზადებულ მასას მოაყარეთ გახეხილი ყველი, ზემოდან კი პომიდორი დაადეთ.

 

мясо под сыром

 

დაბრაწეთ ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე, 20-25 წუთის განმავლობაში.

კერძი მზადაა, გემრიელად მიირთვით!

 
 

ტეგები:
ხორცეული ვახშამი ნანახია: 194