ქათმის ხორცი დაჭერით პატარა კუბებად და ტაფაზე მოთუშეთ. როცა ხორცი გათეთრდება, დაუმატეთ მარილი და პილპილი და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ სოიოს სოუსი და გააგრძელეთ მოთუშვა, სანამ მზად არ იქნება. მოხარშეთ პასტა მარილიან წყალში. ამასობაში, ტაფაზე მოთუშეთ ისპანახი, ტომატის წვენსა და მცენარეულ ზეთთან ერთად. 1 წუთში დაუმატეთ არაჟანი და მოურიეთ 5 წუთის განმავლობაში, რათა მიიღოთ სქელი სოუსი. შეაზავეთ პასტა ქათმის ხორცთან, ისპანახის სოუსთან, წინასწარ შემწვარ ბეკონთან და გახეხილ პარმეზანთან. აურიეთ კარგად. ზემოდან გააფორმეთ გახეხილი პარმეზანით და გემრიელად მიირთვით!