პიცის სოუსის ყველაზე მარტივი, სახლური რეცეპტი - ინახება 1 კვირის განმავლობაში
პიცის სოუსის ყველაზე მარტივი, სახლური რეცეპტი - ინახება 1 კვირის განმავლობაში
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • დაჭრილი პომიდორი საკუთარ წვენში, ცოცხალი ან კონსერვირებული - 1 ქილა
  • ხახვი - 1 თავი
  • ნიორი - 1 კბილი
  • ბაზილიკის ფოთოლი - 3
  • ხმელი ორეგანო (თავშავა) - 1 სკ
  • მწიკვი მარილი
  • მწიკვი შავი პილპილი
  • მწიკვი შაქარი - სურვილისამებრ
  • ზეითუნის ზეთი - 2 სკ
მომზადების წესები

ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ ბლენდერში. მიღებული სოუსი გადაიტანეთ ქვაბში და 15 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე გააჩერეთ, გამუდმებით ურიეთ.

თავდახურულ ჭურჭელში, მაცივარში მოთავსებული სოუსი 1 კვირის განმავლობაში შეგიძლიათ გამოიყენოთ.