მოვამზადოთ ძირი: დავფხვნათ ნამცხვარი, შევურიოთ ნუში და კაკაო. ავურიოთ დარბილებულ კარაქში და ჩავტკეპნოთ ფორმაში. გამოვაცხოთ 160 გრადუსზე 15 წუთიმოვამზადოთ გული: ოთახის ტემპერატურის კრემ-ყველი შაქრის პუდრთან ერთად ავთქვიფოთ. ცალკე ავთქვიფოთ ნაღები, რომელსაც კაკაოს დავამატებთ. შოკოლადი გავადნოთ ორთქლზე და შევაგრილოთ. შევურიოთ ერთმანეთს ნაღები და კრემ-ყველი, შემდეგ შოკოლადი. დავამატოთ ლიქიორი.გადავიტანოთ ეს კრემი ფორმაში, სადაც გამოვაცხეთ ძირი და მთელი ღამით მაცივარში შევდგატ.ზემოდან მოვრთოთ კაკაოთი და შოკოლადის ნატეხებით