აიღეთ ღრმა ტაფა, სადაც კუბებად დაჭრილ ფილეს მოთუშავთ. როცა თეთრ შეფერილობას მიიღებს, ტაფიდან გადმოიღეთ და ამავე ღრმა ტაფაზე გრძლად დაჭრილი ხახვი და ბულგარული მოთუშეთ. სოუსი: თაფლს დაუმატეთ სოიოს სოუსი, ფქვილი, ძალიან წვრილად დაჭრილი ნიორი და სანელებლები - აურიეთ ძალიან კარგად. ამასობაში, ბოსტნეულს, რომელიც ტაფაზე ითუშება, დაუმატეთ ფილე, მარილი და სოუსი. ეს მასა გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ ხორცი კარგად არ მოიხარშება. გემრიელად მიირთვით!