იტალიური პასტა უმარტივესად, მინიმალური ინგრედიენტებით
იტალიური პასტა უმარტივესად, მინიმალური ინგრედიენტებით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პასტა ( სასურველია ფარფალე ) - 170 გ
  • საქონლის ფარში - 450 გ
  • დაჭრილი მწვანე ხახვი - 70 გ
  • სალსას სოუსი - 250 გ ( შეგიძლიათ გამოიყენოთ წყალში გახსნილი ტომატპასტა / პომიდვრის წვენი)
  • ყველი ჩედარი - 170 გ
მომზადების წესები

1) საშუალო ცეცხლზე მოთუშეთ საქონლის ფარში.

 

 

2) ამის შემდეგ დაუმატეთ სალსა და მწვანე ხახვი. გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე, 5 წუთის განმავლობაში.

 

 

3) დაუმატეთ მოხარშული პასტა, ურიეთ 3-5 წუთი, ზემოდან მოაყარეთ ყველი, დაახურეთ თავზე და დაელოდეთ, სანამ გადნება.

 

 

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ნანახია: 118