ჯამში მოათავსეთ რძე, წყალი, კვერცხი, გამდნარი კარაქი, შაქარი, საფუარი, მარილი, ვანილი და გათქვიფეთ. დაუმატეთ ფქვილი და მოზილეთ მკვრივი ცომი. გადააფარეთ თავზე და დააყოვნეთ 1-2 საათით. ცომი გაყავით ორ ნაწილად. გუნდა გააბრტყელეთ 4 მმ სისქეზე და გაყავით 8 ტოლ ნაწილად. ტაფაზე ზეთი დაასხით და მოათავსეთ ცომი (სამკუთხედის ან თქვენთვის სასურველ სხვა ფორმის). შეწვით ორივე მხრიდან. გამომცხვარ ფუნთუშებს შაქრის ფხვნილი მოაყარეთ. გემრიელად მიირთვით!