ჯამში მოათავსეთ წყალი, საფუარი, მარილი, შაქარი, კვერცხი, ზეთი და გათქვიფეთ. დაუმატეთ ფქვილი და მოზილეთ ცომი. გადააფარეთ თავზე და დააყოვნეთ თბილ ადგილას 1-2 საათით. ვაშლი დაჭერით პატარა კუბებად. კარაქი გაადნეთ ტაფაზე, დააყარეთ დაჭრილი ვაშლი, დაუმატეთ შაქარი და მოთუშეთ. დაუმატეთ 1 სკ ლიმონის წვენი. ცომი ერთხელ კიდევ ჩაზილეთ და პატარა გუნდებად დაყავით. თავზე ზეთი გადაუსვით, ცელოფანი გადააფარეთ და დააყოვნეთ 10 წუთით. გუნდა გააბრტყელეთ თხლად, გადაუსვით დარბილებული კარაქი, მოათავსეთ მომზადებული ვაშლი და გადაახვიეთ, როგორც ფოტოზეა. ცომს თავზე გადაუსვით კვერცხში შერეული რძე (1 სკ) და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 25 წუთით. გემრიელად მიირთვით!