რძეში გახსენით შაქარი, მარილი, ვანილი, სიმინდის სახამებელი და დადგით გაზქურაზე. დაბალ ცეცხლზე შემოდგით და გამუდმებით ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.შემდეგ დადმოდგით და დაუმატეთ სასურველი ხილი (ძალიან უხდება ყურძენი, მარწყვი, ჟოლო, მაყვალი...). ასევე შესაძლებელია ხილის ჯემის ან კაკაოს დამატებაც. ფორმაში სამზარეულოს ცელოფანი ჩააფინეთ და გადაიტანეთ მასა. კარგად გადაანაწილეთ, ცელოფანი თავზეც მჭიდროდ გადააფარეთ და მოათავსეთ მაცივარში რამდენიმე საათით. ამოიღეთ ფორმიდან, დაჭერით და მიირთვით