ბროწეულის წვენში დამარინადებული მწვადი
ბროწეულის წვენში დამარინადებული მწვადი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი
ამ რეცეპტით მომზადებული მწვადი გამოდის უნაზესი, წვნიანი და გემრიელი. აუცილებლად მრავალჯერ გაიმეორებთ :)

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • ზეთი - 2 ს.კ
  • ბროწეულის ნატურალური წვენი - 600-700 მლ
  • ხახვი - 4-5 თავი
  • ღორის სამწვადე - 2 კგ
  • ხმელი სუნელი
  • ქინძის მარცვლები
მომზადების წესები
ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი რგოლებად. ავურიოთ ერთმანეთში და მოვაყაროთ ხმელი სუნელი, მსუბუქად დანაყილი ქინძის თესლი, შავი პილპილი და მარილი. დავასხათ ბროწეულის წვენი, 2 კოვზი ზეთი  და ავურიოთ. ხორცს დავადოთ ამობრუნებული თეფში და რაიმე სიმძიმე, რათა მთლიანად დაფაროს წვენმა.

იდეალურ ვარიანტში, სასურველია ხორცი 2 დღე იყიოს მარინადში, მაცივარში. მაგრამ 1 დღე-ღამე მინიმუმია.

ხორცი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. დავურთოთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათა
ტეგები:
ბროწეული მწვადი ნანახია: 53858