როგორ მოვამზადოთ ხრაშუნა მერინგა (ბეზე) პასკების გასაფორმებლად
როგორ მოვამზადოთ ხრაშუნა მერინგა (ბეზე) პასკების გასაფორმებლად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხის ცილა - 200 გ
  • შაქრის ფხვნილი - 400 გ
  • ლიმონმჟავა - მწიკვი
მომზადების წესები

ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა და დავუმატოთ ეტაპობრივად შაქრის პუდრი, ბოლოს კი ლიმონმჟავა.

მასა გავყავი სამ ნაწილად. ერთს დავუმატე, კაკაო 1ს/კ, ასევე წითელი გელ საღებავი და მესამე თეთრი ფერის დავტოვე.

საცხობ ქაღალდზე მოვაყარე ფქვილი, გამოვიყენე საკონდიტრო ფორმები და გამოავაცხვე 50-60 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.

ტეგები:
პასკა სააღდგომო ბეზე მერინგა ნანახია: 83