კარგად გარეცხეთ და გაასუფთავეთ ჭინჭარი. ქვაბში წყალი აადუღეთ და გადაიტანეთ ჭინჭარი. ადუღებიდან დაისწავლეთ 1-2 წუთი, შემდეგ გადაწურეთ. არ გადააქციოთ ნახარში, 2-3 ჭიქა საწებლისთვის დაგვჭირდება. ახალი ნიორი დაჭერით და დააბლენდერეთ ჭინჭართან ერთად. ხახვი დაჭერით წვრილად და მოთუშეთ ზეთში. ოქროსფერს რომ მიიღებს, დაუმატეთ ტომატპასტა და ფქვილი, ამოურიეთ მაშინვე. დაუმატეთ ჭინჭრის ნახარში და ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ დაბლენდერებული ჭინჭარი და გააგრძელეთ მორევა. დაბალ ცეცხლზე დააყოვნეთ 10 წუთით. ბოლოს დაუმატეთ მარილი და წიწაკა. გემრიელად მიირთვით!