გახსენით საფუარი ოთახის ტემპერატურის წყალში და დადგით 15 წუთი.ფქვილი, შაქარი და მარილი ჩაყარეთ დიდ თასში, გაუკეთეთ ჩაღრმავება და ჩაასხით საფუვრიანი წყალი და ზეთი. კარგად აურიეთ, გადმოიტანეთ ფქვილმოყრილ მაგიდაზე და კარგად მოზილეთ, სანამ ელასტიური არ გახდება.ჩავდოთ ისევ თასში, გადავაფაროთ თავზე და ვაცალოთ აფუება, დაახლოებით 1 საათი.ცომი ორ ნაწილად გავყოთ, 2 საშუალო ზომის პიცისთვის. გავაბრტყელოთ, წავუსვათ პამიდვრის სოუსი (კეტჩუპი ან ტომატ პასტა) დავალაგოთ სასურველი გულსართი, მოვაყაროთ ყველი და გამოვაცხოთ 250 გრადუსზე, დაახლოებით 15 წუთი *პამიდვრის სოუსისთვის შეგიძიათ გამოიყენოთ ეს რეცეპტი