ხახვი დაჭერით კუბებად. დაასხით მდუღარე წყალი და გააჩერეთ 10 წუთით. კვერცხს დაუმატეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი, მარილი, ყველი, ფქვილი, შაქარი და შავი პილპილი. ბოლოს დააყარეთ გადაწურული ხახვი და კარგად ამოურიეთ. ეს მასა გადაიტანეთ გახურებულ და ცხიმწასმულ ტაფაზე, გადაანაწილეთ მთელ ზედაპირზე. დაახურეთ თავსახური და დააყოვნეთ დაბალ ტემპერატურაზე 15 წუთით. გადაატრიალეთ და 10 წუთით გამოაცხვეთ მეორე მხარეს. გემრიელად მიირთვით!